Kippentournedos met kaaskorst en mexicaanse salade
Ingrediënten
- 5 Kippentournedos
- 100 g Parmezaanse kaas
- 100 g gemalen gruyère
- 1 ei
- 300 g tortillachips
- 300 g maïs
- 300 g rode bonen
- 300 g tomaat
- 2 avocado’s
- 1 limoen
- 2 rode uien
- Olijfolie
- Cajunkruiden
- Peper & zout
Bereiding
Rasp de Parmezaanse kaas en vermeng deze met de gruyèrekaas.
Klop het eitje los en wrijf er de Kippentournedos mee in. Rol de Kippentournedos in de mengeling van de kazen. Bak de Kippentournedos af op 180°C tot de kaas mooi goudbruin is.
Vermeng de maïs en de rode bonen.
Verwijder de pit van de avocado’s en snij het vlees in brunoise. Pers het sap uit de limoen en vermeng het met het vlees van de avocado. Snij de tomaten in grove stukken en snij de rode ui in ringen. Vermeng alles en kruid af met peper en zout.
Giet er wat goede olijfolie op en smaak af.
Schik het gerecht op een bord of een plateau.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.