Kippenoester met Luikse siroop en tandoori

10 personen
261 262 BBQ KIPPENOESTER LUIKSE STROEP TANDOORI

Ingrediënten

  • 1.5 kg Kippenoesters
  • 0.25 kg rode ui
  • Klontje boter
  • 0.1 kg Luikse siroop
  • 1 spl tandoorikruiden
  • 0.75 l bruine jus
  • Peper & zout
  • Platte peterselie

Bereiding

Grill de Kippenoesters op de bbq en snij in stukken.

Verwarm de pan op de bbq en voeg er het klontje boter aan toe.

Stoof de uien aan en voeg er de Kippenoesters aan toe.

Kruid met de tandoorikruiden, peper en zout.

Voeg vervolgens de Luikse siroop toe.

Blus met de bruine jus en laat een 15-tal minuten door pruttelen, roer af en toe.

Werk af met enkele blaadjes platte peterselie.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS