Kippenoester met Luikse siroop en tandoori
10 personen
Ingrediënten
- 1.5 kg Kippenoesters
- 0.25 kg rode ui
- Klontje boter
- 0.1 kg Luikse siroop
- 1 spl tandoorikruiden
- 0.75 l bruine jus
- Peper & zout
- Platte peterselie
Bereiding
Grill de Kippenoesters op de bbq en snij in stukken.
Verwarm de pan op de bbq en voeg er het klontje boter aan toe.
Stoof de uien aan en voeg er de Kippenoesters aan toe.
Kruid met de tandoorikruiden, peper en zout.
Voeg vervolgens de Luikse siroop toe.
Blus met de bruine jus en laat een 15-tal minuten door pruttelen, roer af en toe.
Werk af met enkele blaadjes platte peterselie.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.