Kalkoenrollade met mangomarmelade

10 personen
502 503 510 MEXICO KALKOENROLLADE MANGOMARMELADE

Ingrediënten

  • 1.5 kg Kalkoenrollade
  • 700 g mango
  • 700 g appels (jonagold)
  • 100 g boter
  • 10 g verse gember
  • 100 g kristalsuiker
  • 5 cl witte wijnazijn
  • 5 g kerriepoeder
  • 1/8 bot peterselie
  • 1.5 kg aardappelen
  • Scheutje olijfolie
  • 150 g zure room
  • Peper & zout
  • 50 g augurken
  • 5 dl bruine jus

Bereiding

Bak de Kalkoenrollade zoals vermeld op de verpakking.

Schil en ontpit de mango en snij in brunoise. Snij de appels in 4, snij er het klokhuis uit en snij de appel in brunoise.

Schil de gember en snij in fijne brunoise. Bak de verse gember aan in wat boter (laat de boter niet kleuren), voeg er de mango en de appels aan toe. Voeg daarna de suiker toe en blus met de witte wijnazijn. Laat dit geheel een 3-tal min. pruttelen op een klein vuurtje.
Werk af met de kerrie en smaak af met peper en zout.

Voeg er op het laatste de gehakte peterselie aan toe.

Vermeng de aardappelen met een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de aardappelen af in een oven van 180°C gedurende ± 50 min.

Snij de augurken in fijne plakjes en vermeng met zure room. Kruid met peper en zout.

Schik alles op een bord en serveer hier een bruine jus bij.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS