Kalkoenragout met mousseline van aardappelen en spruitjes
Ingrediënten
- 2 kg Kalkoenragout
- 1.5 kg aardappelen
- 2 teentjes look
- 6 dl melk
- 2 klontjes boter
- 1 kg kleine spruitjes
- 100 g sjalot
- 10 g bruine suiker
- Verse kruiden naar keuze
- Peper & zout
Bereiding
Regenereer de Kalkoenragout zoals op de verpakking.
Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Voeg er de 2 teentjes look aan toe en kook ze in gezouten water. Steek door een roerzeef en voeg er de warme melk en de boter aan toe. Meng alles mooi samen en kruid met peper en zout.
Reinig de spruitjes en kook ze bijtgaar in gezouten water.
Reinig de sjalotten en snij in maantjes. Stoof de sjalotten aan in boter en voeg er de spruitjes aan toe. Voeg er tenslotte de bruine suiker aan toe en kruid af met peper en zout.
Leg de mousseline van aardappelen op het bord, maak een kuiltje en dresseer er de Kalkoenragout op. Leg er wat spruitjes bij en werk af met kruiden naar keuze.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.