Kalkoenragout met brochette van aardappel met Turkey rashers

10 personen
98227 hoofdgerecht KALKOENRAGOUT PASTINAAK_00008

Ingrediënten

  • 2.8 kg kalkoenragout
  • 1 kg krieltjes
  • 100 g Turkey rashers
  • 10 satéstokjes
  • 500 g pastinaak
  • 500 g gele wortel
  • 500 g pompoen
  • Tijm
  • Peper & zout
  • Olijfolie

Bereiding

Warm de kalkoenragout op gedurende ± 20 min. in een voorverwarmde oven op 220°C, roer af en toe om.

Kook de krieltjes bijtgaar in gezouten water. Giet af en halveer de aardappelen. Snij de Turkey rashers in vierkantjes. Steek de aardappelen en de Turkey rashersvierkantjes om beurten op de satéstokjes. Leg ze in een ovenschaal, giet er een scheutje olijfolie op en kruid af met peper. Bak gedurende ± 15 à 20 minuten in de oven op 180°C.

Reinig de groenten en snij in gelijke stukken. Kook de pastinaak en de gele wortelen 3 minuten en giet af. Vermeng deze bij de pompoen, voeg de olijfolie en tijm toe, kruid af met peper en zout. Leg ze even lang in de oven als de aardappelen. Controleer de gaartijd met een prikker.

Schik alles mooi op een bord en werk af met enkele kruiden.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS