Kalkoenpavé met mosterdkorst en boontjes

10 personen
159 174 KALKOENPAVE VEL MOSTERDKORST-425

Ingrediënten

  • 10 Kalkoenpavé’s
  • 75 g mosterd met zaadjes
  • 15 g chapelure
  • 10 vastkokende aardappelen
  • 700 g boterboontjes
  • 700 g groene boontjes
  • 100 g rode ui
  • 50 g boter
  • Tijm
  • Scheutje olijfolie
  • Grof zeezout
  • Peper & zout

Bereiding

Vermeng de mosterd samen met de chapelure en bedek er de Kalkoenpavé mee aan de bovenkant.
Bak de Kalkoenpavé op 180°C tot een kern van minimum 65°C.

Snij de aardappelen in en steek er de verse tijm tussen. Leg ze in een ovenschaal, giet er een scheutje olijfolie over en kruid met grof zeezout en wat peper.

Bak de aardappelen af in een oven van 180°C gedurende ± 45 minuten.

Kook de boontjes bijtgaar op zijn Engels en verfris deze.

Snij de rode ui in halve ringen en bak ze eventjes aan in wat boter, voeg er de andere boontjes aan toe en kruid met peper en zout.

Schik alles op een bord.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS