Kalkoen orloffgebraad

10 personen
143 ORLOFGEBRAAD-259

Ingrediënten

  • 1 stuk Kalkoenfiletgebraad Royal
  • 200 g Ambachtelijk Gerookte Kalkoenfilet
  • 200 g oude kaas
  • ½ kg butternut
  • 10 gele wortelen
  • 10 paarse wortelen
  • 1 gele, rode en oranje raap
  • Peper & zeezout
  • Olijfolie
  • Klontje boter
  • 1.5 kg vastkokende aardappelen
  • Herbes de Provence
  • 5 dl bruine jus

Bereiding

Snij het Kalkoenfiletgebraad 2/3 in overlangs, 2 maal.
Verdeel de plakjes Ambachtelijk Gerookte Kalkoenfilet en de oude kaas in de insnijdingen.
Bind het gebraad op. Bak het orloffgebraad gedurende 35 min. op 140°C.

Was de rapen en de 2 soorten wortelen. Snij de rapen in halve maantjes. Vermeng de rapen en de wortelen met olijfolie, peper en zeezout. Bak de groenten in een voorverwarmde oven van 180°C. gedurende ± 20 min.

Snij de butternut in 2 en haal er de pitjes uit. Snij het vruchtvlees in gelijke plakjes en kruid met zeezout & peper. Giet er een scheutje olijfolie bij en vermeng. Bak de pompoen 10 min. in een oven van 180°C.

Was de aardappelen en snij in maantjes. Kook deze bijtgaar in gezouten water en vermeng met wat olijfolie en Herbes des Provence.
Bak de aardappelen gedurende ± 10 min verder in een oven van 180°C.

Kruid de bruine jus af met peper en zout.

Schik alles mooi op een schotel.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS