Italiaans Kalkoenvleesbroodje

100 personen
97821 VLEESBROODJE OP ZN ITALIAANS

Ingrediënten

  • 100 Kalkoenvleesbroodjes
  • 8 kg spaghetti
  • 0,25 kg bruschettakruiden
  • 8 l tomatensaus
  • 6 kg courgetten in brunoise
  • 6 kg aubergines in brunoise
  • 1 l olijfolie
  • Oregano
  • Peper & zout
  • 1 kg Parmezaanse kaas
  • 0,5 kg notensla

Bereiding

Rol de Kalkoenvleesbroodjes in de bruschetta-kruiden en regenereer zoals op de verpakking.

Kook de spaghetti bijtgaar en vermeng met de tomatensaus.

Sueer de courgetten en de auberginneblokjes aan in olijfolie en kruid met oregano, peper en zout.

Schik alles op het bord en werk af met Parmezaanse kaas en notensla.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS