Italiaans Kalkoenvleesbroodje
100 personen
Ingrediënten
- 100 Kalkoenvleesbroodjes
- 8 kg spaghetti
- 0,25 kg bruschettakruiden
- 8 l tomatensaus
- 6 kg courgetten in brunoise
- 6 kg aubergines in brunoise
- 1 l olijfolie
- Oregano
- Peper & zout
- 1 kg Parmezaanse kaas
- 0,5 kg notensla
Bereiding
Rol de Kalkoenvleesbroodjes in de bruschetta-kruiden en regenereer zoals op de verpakking.
Kook de spaghetti bijtgaar en vermeng met de tomatensaus.
Sueer de courgetten en de auberginneblokjes aan in olijfolie en kruid met oregano, peper en zout.
Schik alles op het bord en werk af met Parmezaanse kaas en notensla.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.