Gevogelte porchetta met gegrilde groenten

10 personen

Ingrediënten

  • 5 st. Kiprôti
  • 500 g aubergine
  • 500 g courgette
  • 250 g gele paprika
  • 250 g groene paprika
  • 1/6 bot verse oregano
  • 1/6 bot peterselie
  • 3 teentjes look
  • enkele takjes rozemarijn
  • 5 cl olijfolie
  • peper & zout
  • Provençaalse kruiden

Bereiding

Snij de Kiprôti in. Cutter de look, de rozemarijn, de oregano, de peterselie samen met de olijfolie, peper en zout. Cutter de mengeling zo kort mogelijk. Steek de kruiden in de insnijdingen en bind de Kiprôti op met een keukentouw.

Snij de aubergine en de courgette in plakken, smeer ze in met wat olijfolie, kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Snij de paprika’s in stukken en vermeng met wat olie, Provençaalse kruiden, peper en zout.

Bak de groenten op de Kamado op 150°C. Draai af en toe.

Bak de Kiprôti in de pellet BBQ op 160°, ± 20 min.

Schik alles mooi op een bord.


Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS