Cordon Bleu met stamppot van boerenkool en Kalkoenlardinettes®

10 personen
588 16810 Hoofdger KIP CORDON BLEU STOEMP

Ingrediënten

  • 10 st. Kalkoen cordon bleu
  • 150 g kalkoenlardinettes®
  • Arachideolie
  • 1 kg boerenkool
  • 0.5 kg ui
  • 100 g boter
  • 2 kg aardappelen
  • Nootmuskaat
  • 0.5 l bruine saus
  • Peper & zout

Bereiding

Was de boerenkool en haal er de grote nerven uit. Snij de rest van de boerenkool in repen.

Reinig de ui en snij in brunoise. Stoof de ui en de boerenkool in de helft van de boter tot de boerenkool slinkt.

Schil de aardappelen en voeg ze bij de boerenkool. Bevochtig met water en laat 20 min. koken.
Giet het overtollige water af en stamp alles samen.

Bak de Kalkoenlardinettes® krokant in de rest van de boter en voeg deze bij de stoemp. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.

Bak de Cordon Bleu in olie aan beide zijden.
Schik de stoemp op het bord, leg de Cordon Bleu er naast en serveer hier een bruine saus bij.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS