Chicken Crusties met pestokaas (tapas)

10 personen

Ingrediënten

  • 10 Chicken Crusties
  • 100 g verse kaas
  • 30 g pesto
  • Peper & zout
  • Rode peperbolletjes
  • Goede olijfolie

Bereiding

Bak de Chicken Crusties af in een oven van 180°C tot een kerntemperatuur van 65°C.

Vermeng de kaas met de pesto. Kruid af met peper en zout.

Doe de pestokaas in een serveerpotje. Overgiet met wat olijfolie en werk af met enkele rode peperbolletjes.

Presenteer de Chicken Crusties op een schoteltje.

Serveer er de pestokaas bij in een dipschaaltje.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS