Bruschetta met Kipfilet met zongedroogde tomaat en ansjovis

10 personen
89721 Brushetta kipfilet

Ingrediënten

  • 10 plakjes Kipfilet met zongedroogde tomaten
  • 1 Italiaans broodje
  • 1 teentje look
  • Tijm
  • 1 dl olijfolie
  • Peper
  • 2 groene tomaten
  • 2 ansjovisfilets
  • Scheutje olijfolie

Bereiding

Snij het Italiaans broodje in plakjes van +/- 1 cm.
Snij de look zeer fijn en meng met de olijfolie, de tijm en peper van de molen.
Wrijf de sneetjes in met wat kruidenolie en bak ze 4 à 5 min. af op 180°C.

Snij de ansjovis fijn en verwarm deze in een klein pannetje met een scheutje olijfolie. Wanneer de ansjovis is gesmolten breng je de pan van het vuur.

Snij de tomaten in 4 en haal er de zaadjes uit. Snij het tomatenvlees in maantjes, meng met de ansjovis en kruid af met peper. Leg de tomaat op de lauwe broodjes en garneer met plakjes Kipfilet met zongedroogde tomaten.

Werk af met ansjovis en microsla en dien op.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS