Ardeens Kalkoenfiletgebraad met saus, gebakken aardpeer en minestra
10 personen
Ingrediënten
- 2 kg Ardeens Kalkoenfiletgebraad met saus
- 1.2 kg aardpeer
- 25 g boter
- 0.6 kg minestra (pasta)
- 5 cl olijfolie
- 10 g pastakruiden
- Enkele sprietjes bieslook
- Peper & zout
Bereiding
Regenereer het Ardeens gebraad met saus zoals op de verpakking.
Was de aardpeer en snij in gelijke partjes. Bak de aardpeer aan in boter, kruid af met peper en zout en gaar verder in een oven van 120°C.
Kook de minestra bijtgaar in gezouten water en giet af. Voeg er de olijfolie en pastakruiden aan toe. Kruid met peper en zout en dien op met wat bieslook.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.