Apritos met chillimarinade en gemarineerde venkel
10 personen
Ingrediënten
- 10 Apritos
- 1 soeplepel chillisaus
- 1 soeplepel sojasaus
- 1 soeplepel honing
- Zeste van ¼ limoen
- ¼ venkel
- 1 soeplepel mangoazijn of fruitazijn
- 1 soeplepel goede olijfolie
- Peper & zout
- Rode peperbollen
Bereiding
Vermeng de Apritos met de chillisaus, de sojasaus, de honing en de zeste van de limoen.
Laat deze een uurtje marineren. Bak ± 15 minuten af in een voorverwarmde oven van 150°C.
Snij de venkel in 2 en haal het harde gedeelte er uit. Was en snij in fijne reepjes met de mandoline.
Vermeng de venkel samen met de mangoazijn en de olijfolie, smaak af met peper en zout.
Schik de venkel op een bordje en leg er de Apritos op. Werk af met rode peperbolletjes.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.