Pure Poultry

'Heerlijk gemakkelijk' geen loos credo

Met Volys willen we meer dan lekkere producten produceren... We willen een bijdrage leveren aan een mooiere en vooral gezondere samenleving.

In de eerste plaats willen we het onze klanten 'heerlijk gemakkelijk' maken. Heerlijke producten die gemakkelijk verder te verwerken zijn voor de eindgebruiker.
Of dit nu een consument, een traiteur, een grootkeukenkok of een industriële verwerker is: gemak en genieten staan voorop.

Onze focus ligt op gevogelte producten die van nature vetarm zijn en rijk aan mineralen en vitaminen. We gebruiken diverse technieken om de producten voor te garen en te bewerken waardoor ze 100% veilig en dus ook gemakkelijk te verwerken zijn.

Innovatie staat centraal in ons DNA. Klassiekers als Turkey Ham, Kalkoen Pavé, Kalkoenborst Schnitzel en vele andere staan op ons palmares.
Sinds kort vermarkten we deze innovaties onder 'concepten'. Dit betekent dat ze zowel als merk of als private label beschikbaar zijn voor onze klanten.

Dit alles doen we op een dynamische manier met veel aandacht voor kwaliteit en respect voor onze mensen, de samenleving en de natuur waarin we opereren. Ook dierenwelzijn dragen we hoog in het vaandel.

Alvast dank om onze website te bezoeken. We staan steeds voor u klaar om u te helpen.

Smakelijke groeten.