Kletskoppen met Kalkoengehaktballetjes

10 personen

Ingrediënten

  • 5 Kalkoengehaktballetjes
  • 10 kletskoppen
  • ⅛ appel Granny Smith
  • 50 g mayonaise
  • 1 mespuntje tomatenpuree
  • rode kerriepasta (naar eigen smaak)

Bereiding

Bak de Kalkoengehaktballetjes in de kamado op 150°C. Draai regelmatig .

Snij de appel in plakken en grill - aan beide zijden - deze kort aan. Snij deze in stukjes.

Vermeng de mayonaise, de kerriepasta en de tomatenpuree.

Leg de kletskoppen open, snij de Kalkoengehaktballetjes in 2 en leg ze op de kletskoppen. Leg er een stukje appel op. Werk af met een toefje kerriemayonaise en wat groen.


Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS