Heerlijk gemakkelijk en telkens verrassend

Eindejaar met Volys is telkens opnieuw een verademing.

Vooral de voorgegaarde gevulde kip- en kalkoenbereidingen die tijdelijk beschikbaar zijn maken de sfeer compleet.
Geen uren in de keuken maar met zijn allen heerlijk genieten.

Dit jaar viel de keuze voor het gegaarde Kalkoengebraad op een vulling met peer en veenbes. Pure kalkoenfilet met vel. Gevuld met een heerlijke vulling van kalkoengehakt met peer en veenbes. Aangekleurd en doorgaard.
Een klassieker. Een topper!

Smakelijk!

 

Mijn slimme keuze

 Met Volys geen uren knoeien in de keuken. Heerlijk gemakkelijk beentjes onder de tafel en genieten. Dat is eindejaar op zijn best!

Volys Eindejaar Toppers

1. Kalkoen Suprême

Een edel, natuurlijk en mals stukje wit kalkoenvlees met vel, afkomstig van de schouder. Zacht gekruid en voorgegaard. Ontdek hier de Kalkoen Suprême met bijhorende heerlijke recepten.

2. Kalkoenfiletgebraad op Ardeense wijze met saus

Zacht gegaarde sneetjes Kalkoenfilet doorspekt met kalkoenlardinettes, gebruind en gecombineerd met een rijke romige saus. Meer over het Kalkoenfiletgebraad op Ardeense wijze met saus en bijhorende heerlijke recepten.

3. Chicken Crusties

Malse kipfilet, heerlijk gekruid en knapperig gepaneerd. Heerlijk krokant met een pure kipsmaak. Voorgegaard en IQF ingevroren.Voor wie het minder klassiek maar lekker hip wil. Ontdek hier lekkere recepten met de Chicken Crusties

4. Kippenrollade Philadelphia kaas en Lardinetten

Rollade van kipfilet met een vulling van kippengehakt, Philadelphia kaas en gerookte Kalkoenlardinettes. Gegaard, gebakken en snijvast. Meer info over de Kippenrollade Philadelphia kaas en verrassende recepten.

Als het snel moet gaan

Naast het gevulde Kalkoengebraad, een absolute klassieker in de eindejaarsperiode, voorzien we ook een lekker gevuld portieproduct. 

Dit jaar kozen we voor een Ballotine van kip. Een ontbeende, gegaarde kippendij met vel, delicaat gekruid met een hartige vulling van kalkoengehakt, appel, rozijn en kastanje. Gekoeld,  per portie van +/- 150g.

Uitermate handig in grootkeukens waar het vaak op korte termijn heel snel moet gaan. Met de Ballotine van kip heb je een feestelijk portieproduct.

Smakelijk!

Laat u inspireren ...

Kalkoenfiletgebraad Royal

Recepten met kip en kalkoen voor Eindejaar

Interesse in dit concept?

Zowel deze producten als het concept zijn beschikbaar voor onze klanten. Vul het contactformulier in en dan werken we samen een voorstel uit. We kijken uit naar jouw vraag.

Project of product op maat?

Wij co-creëren dagelijks producten en projecten op maat van de klant. Vul het contactformulier in en we werken samen een voorstel uit.