Hou het vooral voedselveilig

Niets zo ontspannend als een heerlijk lekkere barbecue. Stukje vlees, glaasje wijn, leuk gezelschap,...

Toch mogen we tijdens deze dagen niet vergeten om op een veilige manier met ons voedsel om te springen. Want hoe leuk de zon ook is... zomerse temperaturen kunnen nefast zijn voor onze voeding en dus onze gezondheid. Bacteriën ontwikkelen zich namelijk zeer snel in een niet gekoelde omgeving. Indien vlees niet volledig doorgaard wordt tijdens de bereiding, kunnen deze bacteriën een onaangename voedselvergiftiging veroorzaken.

Kies daarom voor Volys. Al onze producten zijn voorgegaard en daardoor vrij van bacteriën.

Gegrilde kippenoesters
Mijn slimme keuze

Enkel Volys op mijn BBQ. De kip- en kalkoenproducten zijn voorgegaard en dus snel klaar, heerlijk mals & sappig en vooral: voedselveilig!

Volys BBQ Toppers

1. Moink Balls bij het aperitief

Kalkoenballetjes van Volys. Altijd een succes bij de BBQ Apero. Wat dacht je van Kletskoppen met kalkoengehaktballetjes? Of maak het helemaal uniek met de Moink Balls: gelakte balletjes omhuld met heerlijk kalkoenspek.

2. Kalkoenkebabreepjes met scampi als voorgerecht

Een heerlijke surf en turf: Volys kalkoenkebabreepjes met scampi en courgette op een prikker. Verrassende combinatie maar heerlijk lekker. En snel klaar. Meer inspiratie met kebabreepjes bij onze recepten.

3. Een side dish met gerookte kipfilet 

Side dishes zijn niet meer weg te denken bij een hedendaagse barbecue. Voeg ook hier een barbecue toets toe door bijvoorbeeld charcuterie te roken: gerookte Kipfilet met tonijndressing, gegrilde toast en avocado.

4. Een topper op de BBQ: onze Kalkoenpavé

Uitermate geschikt voor de barbecue: voorgegaard dus hoeft de kalkoenpavé geen uren te sudderen tot een uitgekookt stukje taai vlees. En creatief kan ook met deze opgebonden Kalkoenpavé met salie & look.

5. Lekker gezond en op smaak gebracht met Lardinettes

Onze kalkoenspekblokjes zijn een uitmuntende smaakmaker. Bovendien bevatten ze slechts 5% vet. In deze opgevulde courgettes met kaas en zongedroogde tomaat zorgen de Lardinettes voor de krokante smaakboost.

6. Hoofdgerecht om te delen: Kiprôti van Volys

Voorkeur voor grotere stukken op de BBQ om te versnijden? De Kiprôti van Volys is iets voor jou. Voor de barbecue koos onze chef voor een Gevogelte porchetta met gegrillde groenten. Smullen maar. 

Maak het jezelf heerlijk gemakkelijk

Gezonde en malse gerechten bereiden op de BBQ betekent niet alleen kiezen voor voedselveilige producten, maar ook voor niet verbrand vlees.
Iedereen kent het fenomeen: de buitenkant van je vlees is al aan het verbranden, terwijl de binnenkant nog rauw is. 
Of druppelend vet zorgt voor hoge vlammen met als gevolg zwartgeblakerde producten.

De culinaire gevogelteproducten van Volys zijn al volledig doorgaard en hoeven enkel nog even opgewarmd te worden. Het vlees is in een mum van tijd klaar, sappig en mals en verbrand vlees behoort tot het verleden.

Smakelijk!

Laat u inspireren ...

Recepten voor kip en kalkoen op de BBQ

Downloads

Interesse in dit concept?

Zowel deze producten als het concept zijn beschikbaar voor onze klanten. Vul het contactformulier in en dan werken we samen een voorstel uit. We kijken uit naar jouw vraag.

Project of product op maat?

Wij co-creëren dagelijks producten en projecten op maat van de klant. Vul het contactformulier in en we werken samen een voorstel uit.